Header Activiteiten Commissie

OR

WAT IS HET • VOOR WIE • LEUK OM TE DOEN!

In de Ouderraad (OR) zitten ouders, die het leuk vinden om iets te doen voor de kinderen van de school, onder andere door te ondersteunen bij het uitvoeren van diverse schoolse activiteiten. Kortom een leuke manier om betrokken te zijn bij de school van jouw kind!

HOEVEEL TIJD KOST HET
Naast de begeleiding van de activiteiten vergaderen we 5 x per jaar om taken te bespreken en te verdelen, maar ook bijvoorbeeld om de activiteiten te evalueren.

ACTIVITEITEN
De OR-leden organiseren en ondersteunen diverse activiteiten, zoals:
De schoolfotografie, de speelgoed/kledingbeurs, Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst, schaatsen, beroepenbeurs, Pasen en het kleuterbuffet.

Ofwel: wij dragen bij aan het plezier van de kinderen op school, zowel in de voorbereiding van deze activiteiten, als tijdens de activiteiten zelf.

Natuurlijk wordt voor elke activiteit ook de hulp van andere ouders gevraagd.

KOM JE OOK BIJ DE OUDERAAD? MEER WETEN? • DOE JE MEE? • MELD JE AAN!

Vind jij het ook leuk om betrokken te zijn bij de school?
Kom dan bij het OR-team!
Spreek ons aan of stuur een e-mail naar:
ouderraad.kes@gmail.com en meld je aan!

Vriendelijke groet,
De Ouderraad

Op dit moment bestaat de OR uit de volgende ouders:

Mark van Anholt (voorzitter), Janine Rhee (secretaris), David Montsma (penningmeester), Marjan den Hollander, Karin Mulders, Martine Kraaij, Julia Meijer, Femke Frencken, Désirée Bakker, Astrid Langeveld-Spijkerboer, Patricia Hofman, Heidi van der Weerd, Chris Louwerse, Bettina Smits, Annemieke Vink, Eva Marchand, Mirjam Hogenkamp, Resa Dolinski, Sandjay Tuithof, Tjerk Peijnenborg, Kim Bakker, Cara Lizzi.