Header Onze School

Directie

​De zomervakantie is voorbij waarin iedereen heeft kunnen genieten van de rust en de vrijheid. Maar het is ook goed om weer te beginnen aan de dagelijkse activiteiten in een vast ritme. We zijn dankbaar dat we alle kinderen, ouders en leerkrachten in gezondheid terug mochten zien. Alle nieuwe kinderen en ouders heten we heel hartelijk welkom.

Een nieuw schooljaar betekent dat we als Koningin Emmaschool weer veel leuke activiteiten zullen gaan doen. De plannen liggen er in ieder geval. Zo is er in de maand september meteen Streetwise en zijn er de Cultuurdagen. In de nieuwsbrieven wordt u hierover verder geïnformeerd.

Met de start van het nieuwe schooljaar lanceren we onze nieuwe website. In de afgelopen maanden is er hard aan gewerkt. Met gepaste trots presenteren we u onze nieuwe website.

In de laatste week van de vakantie hebben alle leerkrachten ervoor gezorgd dat alles klaar staat voor een nieuw schooljaar.

We kijken er dan ook naar uit om er samen, school, leerlingen en ouders, een mooi schooljaar van te maken.

We wensen iedereen een bijzonder fijn schooljaar toe!

Namens het team van de Koningin Emmaschool

Nanda Klaassen